Woodpigeon dolaze u proširenoj postavi

  927

  Woodpigeon + Rob St. John

  45Kn – 60Kn
  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 28.11.2011. @ 21:30
  Mjesto održavanja: SC – Teatar &TD Zagreb , Savska cesta 25

  Mark Hamilton samostalnim je nastupom u ožujku u Teatru &TD predstavio Woodpigeon, a ovoga puta na isto mjesto dolazi u pojačanoj postavi u kojoj će mu se na pozornici pridružiti još tri glazbenika.

  28. studenog nastupit će u velikoj dvorani Teatra &TD, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu i na blagajni Teatra &TD. Na ulazu će koštati 60 kuna.

  Kanadski glazbeni kolektiv Woodpigeon osnovao je Mark Hamilton 2005. godine u Škotskoj. Započevši kao lokalni bend koji je nastupao samo po ulicama Edinburgha pod imenom Woodpigeon Divided By Antelope Equals Squirrel stvari se mijenjaju nakon Hamiltonovog povratka u Kanadu.

  Muziku podržava

  Novi početak donio je i novo, kraće ime i nove članove benda, a 2006. godine i prvi album “Songbook”. Odmah nakon izavanja prvog albuma i popularnost im počinje rasti, redaju se i nastupi s Broken Social Scene, Iron and Wine, Grizzly Bear, Calexico i drugima, a 2008. godine dolazi i prva uspješna europska turneja.

  Do sada su izdali još 3 albuma, a zvuk benda se između ostalih uspoređuje s glazbenicima kao što su Sufjan Stevens, Grizzly Bear, Camera Obscura, Simon & Garfunkel, Belle & Sebastian i drugi.

  Muziku podržava