Willard Grant Conspiracy ponovno u KSET-u

    1104

    Robert Fisher je jedna od najugodnijih i najposebnijih osoba s kojima je ovih 6-7 godina, koliko priča o koncertnim gostovanjima u KSET-u traje, KSET imao prilike surađivati. U zadnjih godinu dana ovaj čovjek sasvim zasluženo doživaljava pravu satisfakciju, jer ne samo da je zadnji album njegovih Willard Grant Conspiracy pobrao hvalospjeve širom svijeta, već se našao na mnogim značajnim godišnjim listama najboljih albuma.

    Tu naravno prednjači jedan od najvećih britanskih glazbenih mjesečnika Uncut koji ga je uvrstio na visoko 4. mjesto najboljih albuma godine, a da svoju svoju sjajnu glazbu Fisher i njegova peteročlana ekipa itekako dobro znaju pretočiti u vrhunski koncert, mogli su se uvjeriti svi koji su prisustvovali rasprodanom im jesenskom koncertu u ovom klubu.

    Zbog potencijalno velikog interesa za koncert Willard Grant Conspiracy 31. ožujka, KSET moli da ulaznice kupite na vrijeme. Ulaznice će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45kn u Dancing Bearu i KSET-u. Na ulazu će koštati 55 kuna.

    Muziku podržava