Vikend u Sirupu

  563

  Sudeći prema najavljenom programu, vikend u zagrebačkom klubu Sirupu počinje već ovog četvrtka.

  Upravo večeras, 16. prosinca, održat će se Dr. Sketchy Zagreb Vol.2, program nastao po uzoru na Dr. Sketchy’s Anti-Art School – alternativni crtački event koji je nastao u Brooklynu 2005. Svaki mjesec, oko 4.000 crtača i znatiželjnih duša okuplja se u više od stotinu gradova (New York, Los Angeles, London, Pariz, Rim, Berlin, Tokyo, Melbourne…) i uz svirku crta žive modele. U Sirupu će se tom prigodom za dobru glazbenu podlogu pobrinuti SuperStar Mirela Škiljo kao reciklirani Jacko, Muzikfantastique i Sidekick Oskar. Upad je 40 Kn.

  U petak 17. prosinca u klubu će se održati E-Baseova We Love House večer, u sklopu koje će gostovati slovenski perkusionist Blaž Korež, a društvo će mu praviti rezidenti E-Base i Paul Wish. Upad je 30 Kn.

  Subota 18. prosinca bit će u znaku techno i house glazbe. Tada će se održati drugo po redu izdanje Reform partya, a gost večeri bit će detroitski DJ Shaun Reeves, koji je zajedno sa svojim prijateljima Sethom Troxlerom, Lee Curtissom i Ryanom Crossonom osnovao label Visionquest Record i DJ kvartet. Rezidenti večeri su Nicole i Luka. A cijena upada je 50 Kn do ponoći, 60 Kn nakon.

  Muziku podržava