Urban & 4 otvaraju ljetnu sezonu koncerata na šibenskoj Tvrđavi

  693

  U petu sezonu najljepše ljetne pozornice pod otvorenim nebom, one na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, publika će ove godine uploviti zajedno s Urbanom i njegovom Četvorkom – 7. lipnja u 21 sat Tvrđava kulture članove Kluba prijatelja daruje ovim koncertom.

  Mjesta za njih na tvrđavi uvijek ima, a poznato je da pri svakom svom nastupu iznova iznenade publiku i oduševe svojom efektnom izvedbom. Nakon duže koncertne pauze povodom rada na novom albumu, Urban & 4 objavili su singl “Kuća sjećanja” s nadolazećeg albuma. U sjećanja, odnosno lijepe uspomene zasigurno će prerasti i brojni trenutci koje će članovi Kluba prijatelja doživjeti na ovom intimnom koncertu.

  Muziku podržava

  Ulaznica za koncert u slobodnoj prodaji nema, no članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava mogu u City pointu preuzeti svoju ulaznicu uz predočenje valjane članske iskaznice od danas, 16. travnja. Individualna članska iskaznica vrijedi pri zamjeni za jednu ulaznicu, dok nositelji obiteljske članske iskaznice mogu preuzeti dvije gratis ulaznice. City Point otvoren je od ponedjeljka do subote od 9 do 16 sati! Broj ulaznica je ograničen.

   

  77 Shares
  Muziku podržava