Ulaznice za “Pearl Jam Twenty” u prodaji

  5472

  Film: Pearl Jam Twenty

  40Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 20.9.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Ulaznice za “Pearl Jam Twenty” u prodaji

  Svjetska premijera glazbenog dokumentarca “Twenty” grupe Pearl Jam zakazana je za 20. rujna u biranim kinima širom svijeta, među kojima su i Movieplex u Zagrebu te Cineplexx kina u Osijeku i Splitu.

  Film je vjerni prikaz kronike nastanka benda, kaosa koji je nastao nakon što su dosegnuli zvjezdani status, njihov uzmak od slave uzrokovan nagonom za očuvanjem vlastitog integriteta i stvaranjem intimnog kruga u kojem su mogli stvarati onu vrstu glazbe u koju i vjeruju.

  “U film smo ugradili jako puno toga – trenutke, snimke koje su napravili članovi benda, audio isječke, stare i nove intervjue – sve u različitim formatima, kako bismo dobili dirljivi kolaž o tome kako je to biti članom benda na njihovom dvadesetogodišnjem putovanju.

  Muziku podržava

  Bogatstvo snimki jasno je definiralo naš put – na kojem smo jednostavno pričali priču o bendu i pustili smo glazbi da nas vodi. Kreirati film bio je pravi užitak i s oduševljenjem ćemo ga podijeliti s obožavateljima” kaže redatelj Cameron Crowe.

  Ulaznice za “Pearl Jam Twenty” u pretprodaji su na blagajnama kina u Movieplex kinu u Zagrebu i Cineplexx kinima u Osijeku i Splitu po cijeni od 40 kuna.

  Muziku podržava