Ulaznice za Black Sabbath u prodaji i u Hrvatskoj

  5056

  Belgrade Calling: Ozzy + Slash with Zakk Wylde & Geezer Butler, The Cult, Black Label Society, Paradise Lost, Satyricon, Sanatorium

  40Kn - 51Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 28.6.2012. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Ušće Park Beograd , Bul. Nikole Tesle bb

  U četvrtak, 8. prosinca u 9 sati, kreće regionalna prodaja ulaznica za koncert grupe Black Sabbath koji će se održati 28. lipnja na terenu beogradskog parka Ušće.

  Kako je riječ o regionalnom koncertu za cijeli prostor jugoistočne Europe, istovremeno će krenuti prodaja u svim državama bivše Jugoslavije, te Bugarskoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Broj ulaznica ograničen je na 20.000, a uz Black Sabbath nastupit će i gosti čija će imena biti naknadno objavljena.

  Za Parter 2 potrebno je izdvojiti 2.990 dinara (34,39 eura), cijena za Parter 1 iznosi 3.500 dinara (40 eura), a dvije tisuće fanova dobit će priliku kupiti ulaznicu za Golden Circle po cijeni od 4.500 dinara (51 euro).

  Muziku podržava

  Ulaznice će biti dostupne preko prodajnih mreža Tickets.rs, Gigstix.com i Eventim što znači da će se moći kupiti i u Hrvatskoj (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Napomena: Zbog bolesti Tony Iommija Black Sabbath otkazali su europsku turneju, a umjesto njih nastupit će Ozzy Osbourne & Friends. Svim kupcima ulaznica kojima se neće svidjeti lista izvođača Ozzy Osbourne & Friends festivala bit će omogućen povrat novca od ponedeljka 27. veljače. (Eventim.hr)

  Muziku podržava
  Stisni