U.K. Subs ponovno u Zagrebu

  466

  Londonske punk rock legende U.K. Subs nakon tri godine ponovno stižu u Zagreb, 4. veljače u klub Boogaloo. Ovoga puta slave 40. obljetnicu postojanja te predstavljaju posljednji, 19. studijski album “Ziezo” i dva potpuno nova singla “Predator” i “The Beast”.

  Bend je prvi singl ” C.I.D.” objavio 1978. godine, a slove za predvodnike druge punk generacije uz Dead Kennedys, Anti Nowhere League, The Exploited, GBH, Discharge, Partisans… Na čelu sastava i dalje se nalazi Charlie Harper, koji i u 74. godini života nastavlja konstantnu turneju, služeći se motom “On Tour Forever” svirajući iz godine u godinu novim punk rock generacijama.

  Muziku podržava

  Kao gosti večeri će nastupiti dva benda – lokalne legende Skretničari, čiju su priču doslovno napisale zagrebačke ulice, dok su drugi gosti Eksodus koji na lokalnoj sceni djeluju od 1985. godine.

  Cijene ulaznica iznose 70 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 90 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria i Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava