Uffie i Gold Panda prva imena Atlantis Festivala

  1922

  Atlantis Festival 2011.

  180Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 19.7.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Gripe Split , Glagoljaška ulica 18

  Ovogodišnji splitski Atlantis Festival u svom će petom izdanju trajati pet programskih dana i to ‘u novom terminu’ od 19. do 23. srpnja. Prvi izvođači koji su potvrdili svoj nastup su Uffie i Gold Panda.

  Iako rođena na Floridi, Uffie od svoje petnaeste godini živi u Parizu, gradu koji je danas njezino sjedište. Svojim oštrim tekstovima koji su popraćeni old-school elektronskim beatovima asocira na veteranke Salt ‘N’ Pepa, a glazbenu karijeru je započela 2005. da bi godinu dana kasnije njezin singl “Pop The Glock/Ready to Uff” postao hit. Paralelno s glazbenom, razvila je i karijeru modnog dizajnera te ima vlastitu liniju za Diesel.Britanac Gold Panda godinama je putovao svijetom, živio u Japanu, radio u LP shopovima i “dućanima za odrasle”, skupio hrpu ploča i stvorio bogatu fonoteku, te nakon brojnih avantura uskočio u glazbenu produkciju. U glazbeni se svijet probio singlom “Quitters Raga“, a Guardian je njegov prvi album “Lucky Shiner” proglasio najboljim debi albumom 2010. godine. Gold Panda dolazi na Atlantis Festival uz potporu British Councila koji promiče suvremenu britansku glazbu radijskim programom The Selector.

  Do petka 20. svibnja u prodaji su ‘early bird’ festivalske ulaznice po cijeni od 100 kuna i možete kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Atlantis pratite na www.atlantisfestival.hr.

  Muziku podržava