Tvornica kulture jedina u regiji ugostit će The Gaslight Anthem

  3504

  The Gaslight Anthem + Deer Tick + Bayside

  150Kn – 190Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 9.11.2014. @ 19:30
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  The Gaslight Anthem, jedan od najvažnijih američkih rock bendova posljednjih deset godina, dolaze 9. studenog u Tvornicu kulture na svoj prvi i jedini koncert u Hrvatskoj i regiji.

  Brian Fallon, Alex Rosamilia, Alex Levine i Benny Horowitz oformili su The Gaslight Anthem 2006., a već sljedeće godine objavili debi “Sink Or Swim” koji im je osigurao sjajne kritike nezavisnih i mainstream medija.U sljedećih sedam godina grupa je objavila još tri studijska albuma, a sredinom 2013. započeli su rad na dugoočekivanom novom albumu naziva “Get Hurt” koji će biti objavljen 18. kolovoza. Predstojeći album prema najavi, gura sirovi rock’n’roll Gaslighta dublje u nove i neistražene teritorije uz primjetne utjecaje folka, punka i americane.

  Nastup u Tvornici kulture dio je velike europske turneje koja počinje 29. listopada u Njemačkoj. Na popisu je zasad 18 koncerata, a najbliže Zagrebu Gaslighti sviraju u Beču.

  Muziku podržava

  Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn. Ta cijena je na snazi do 10. srpnja. Od 11. srpnja do 8. studenog cijena je 170 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 190 kn.

  Službena prodajna mjesta su sustavi Entrio i Eventim (glazbena knjižara Rockmark i na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Muziku podržava