Tri tenora uz Sarah Brightman i Gregorian

  686

  Sarah Brightman

  190Kn – 790Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 21.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Turneja Royal Christmas Gala dovest će 21. prosinca u Arenu Zagreb Sarah Brightman i Gregorian, a njima će se pridružiti tri tenora – Mario Frangoulis, Fernando Varela i Narcis.

  Grčki tenor Mario Frangoulis školovao se na prestižnim institucijama u Londonu i New Yorku, karijeru je započeo nastupima u mjuziklima Jadnici i Fantom u operi. U više od četvrt stoljeća karijere objavio je 19 albuma. Osvojio je brojne nagrade, između ostalih Tony, nagradu Marie Callas i nagradu na Pavarottijevom natjecanju tenora.

  Rumunjski pjevač Narcis proslavio se nastupom u tv showu Romania’s got Talent nakon kojeg postaje senzacija prvo u rodnoj zemlji, a potom i u inozemstvu. Fernando Varela za sebe kaže da pripada generaciji koja želi stvarati nešto u potpunosti novo i drugačije, u rasponu od opere do pop i rock klasika.

  U pratnji velikog orkestra publiku očekuje širok glazbeni spektar tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sarah Brightman poput svevremenskog “Time to Say Goodbye”, koji je izvodila s Andreom Bocellijem. Ulaznice su u prodaji na svim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava