Tom Odell premijerno pred hrvatskim fanovima

  1734

  Britanski kantautor Tom Odell zakazao je premijerni hrvatski nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture za 10. veljače iduće godine.

  Debi EP “Songs From Another Love” uključivao je megahit i prvi singl “Another Love” koji ga je momentalno katapultirao među najjača mlada otočka imena. Prvi duži materijal, album “Long Way Down” iz 2013. odmah je uhvatio #1 britanske top liste albuma, da bi 2014. Tom zaslužio i prestižnu Ivor Novello nagradu koja se dodjeljuje skladateljima i autorima tekstova.

  Muziku podržava

  Njegova glazba utjecaje vuče od slavnih imena kao što su Elton John, David Bowie, Jeff Buckley ili Bruce Springsteen, a sam priznaje da je fan izvođača poput Cat Power, Jamesa Blakea, Blura i Arcade Firea. Treći studijski album, “Jubilee Road” bit će objavljen 26. listopada, a već su ga najavila tri singla – “Jubilee Road”, “If You Wanna Love Somebody” i duet s Alice Merton, “Half As Good As You”.

  Ulaznice će se u prodaji naći od 6. rujna po cijeni od 130 kn do 30. rujna, 150 kn do 9. veljače te 180 kn na sam dan koncerta. Mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  103 Shares
  Muziku podržava