The Shapeshifters i Sebastian Ingrosso na AMC-u

  1296

  Već najavljenu prvu regionalnu glazbenu konferenciju AMC, koja će se u Umagu održati od 2. do 5. lipnja otvorit će The Shapeshifters.

  Britanski duo imat će čast prerezati crvenu vrpcu na samom otvorenju konferencije, u četvrtak 2. lipnja s početkom u 21 sat, a kasnije će zasvirati i na AMC Welcome Beach Partyu u hotelu Kempinski. Društvo za pultom će im praviti DJ Pookie.

  Naglasak konferecije bit će posvećen sve prisutnijoj digitalnoj industriji, a svoje sudjelovanje su potvrdili i Susan Sallai (Senior Talent and Music manager Emerging Markets, MTV Networks international), koja će održati predavanje na temu “MTV in the post-label era- glazba nakon ere diskografije” te Steven Machat, jedan od prvih glazbenih odvjetnika.

  Muziku podržava

  Već spomenuti The Shapeshifters-i na radionici za producente SAE instituta pokazat će i otkriti tajne visoke produkcije, te približiti svjetsku produkciji domaćoj.

  Što se tiče najavljenog glazbenog programa u obliku Umaginationa, svoj nastup potvrdio je i Sebastian Ingrosso, član Swedish House Mafie, koji će DJ pult preuzeti u subotu, 4. lipnja na glavnoj pozornici.

  Novosti o Umaginationu možete pratiti na službenoj stranici umagination.info.

  Muziku podržava