The Rock Flock ‘rokaju’ Akustiku u Rockmarku

  2340

  Akustika: The Rock Flock

  Datum i vrijeme: Utorak, 22.2.2011. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Rockmark Zagreb , Berislavićeva 13

  Novi utorak dovodi novu Akustiku, a nova Akustika u glazbenu knjižaru Rockmark dovodi rock trio The Rock Flock.

  Bend su u lipnju 2005. godine osnovale sestre Kristina (gitara) i Ana Jelić (bas). U početku su imale problema u pronalaženju ostatka članova benda, jer kako same kažu: “Nitko nije htio svirati s nama jer smo cure”. Nakon nekoliko izmjena na mjestu bubnjara/bubnjarke, pridružuje im se Hrvoje Maratović, koji danas zajedno s njima čini stalnu postavu benda.

  Samo ime benda morali su smisliti brzo – “Znali smo da mora biti nešto što je zvučno i melodično, htjeli smo ‘rock’ u imenu, pa smo odlučili otvarati rječnik iz engleskog da nađemo nešto što se rimuje, i najbolje nam se učinilo ‘flock’, kao stado, a mi smo ionako sa sela.”Materijal za prvi album, na engleskom jeziku, počeli su snimati 2008. godine, u produkciji Dejana Oreškovića, pjesme su predstavljene publici, no sam album nije ugledao svjetlo dana.

  Trenutno rade na novim materijalima, pripremaju nove pjesme za drugi album koji je na hrvatskom jeziku i sviraju sve više i sve bolje. Kako sami kažu: “The Rock Flock je prvenstveno bend koji drži do live koncerata – imamo sve, samo sjednemo u Rockflock-mobil i idemo!“.

  Muziku podržava

  Rockflock-mobil će ih u utorak dovesti na Akustiku, gdje će se predstaviti i u akustičnom izdanju. Rock the flock!

  Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

  The Rock Flock – MySpace // Facebook

  Akustika @ Rockmark – Facebook // Twitter // akustika@rockmark.net

  (Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

  Muziku podržava