The Pogues napokon dolaze u Zagreb!

  21526

  The Pogues

  220Kn - 320Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 14.7.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Šalata Zagreb

  Kultni irski punk-rockeri The Pogues dolaze u Zagreb, a koncert će održati 14. srpnja na Šalati.

  Bend kojeg je 1981. u Londonu osnovao pjevač Shane MacGowan u Zagreb stiže po prvi put i to u originalnoj postavi koju uz MacGowana čine i Jem Finer, Philip Chevron, Terry Woods , Darryl Hunt, Andrew Ranken te Spider Stacy.Shane McGowan je početkom devedesetih napustio bend, nekoliko puta se vraćao radi zajedničkih mini-turneja i koncerata, a protekle je godine zajedno s The Poguesima odsvirao i njemačku turneju. U međuvremenu je objavio i nekoliko albuma sa svojim sastavom Shane MacGowan And The Popes (s njima je 1998. nastupio u Zagrebu u Domu sportova na posljednjem Fiju briju).

  Njihove obrade pjesama poput “Dirty Old Town”, “The Irish Rover” ili pak autorske poput “Summer in Siam”, “A Pair of Brown Eyes”, “Rainy Night in Soho”, “Sally MacLennane” i mnoge druge prerasle su u klasike. “Fairytale of New York” u kojoj su se udružili s Kirsty MacColl zasjela je i na prvo mjesto top 20 ljestvice najdowloadiranijih singlova ’80-ih u Velikoj Britaniji.

  Muziku podržava

  Ulaznice kreću u pretprodaju po cijeni od 220 kn, a mogu se kupiti od petka 13.5. u Zagrebu, na sljedećim lokacijama: glazbena knjižara Rockmark, Daily News Shop, Dancing Bear Shop i Hit Records Shop. Od ponedjeljka, 16.5. ulaznice se mogu kupiti i u Osijeku i Splitu u Dancing Bear Music Shopovima, te na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Prvih 300 kupaca ulaznica za The Poguese biti omogućen ulazak u VIP Fan zonu. U prodaji će biti pušten i ograničen, manji broj VIP Fan Zone ulaznica, o čemu će organizatori obavijestiti publiku uskoro.

  Muziku podržava
  Stisni