The Exploited predvode osmu epizodu Barufa

  2087

  Opatijske barufe – Epizoda VIII: The Exploited, Father, ST!llness, Atheist Rap, Punčke, Digitron Sound System, Belfast Food, Ruiz, Monox, Kiper, Mala Vida…

  100Kn – 170Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 27.5.2011. @ 19:30
  Mjesto održavanja: Ljetna pozornica Opatija , Zert bb

  Opatijska Ljetna pozornica bit će 27. i 28. svibnja mjesto odvijanja novog izdanja Barufa, festivalačiji je puni naziv ove godine Opatijske Barufe – Epizoda VIII: Turistička kolonija.

  Program Barufa odvijat će se na ukupno tri koncertne pozornice i na tzv. WC pozornici, s ekipom Digitron Sound Systema. Na Velikoj i Maloj pozornici u dva dana će nastupiti ukupno 28 izvođača dok će na Raspad sistema pozornici nastupiti 16 izvođača.

  Svake večeri nakon 2 sata će se u klubu La Noche održati i afterparty, za koje se gostujuća imena biti naknadno objavljena.

  Muziku podržava

  Izvođači koji su do sada potvrdili svoj nastup su:
  The Exploited
  TBF
  Macka B
  Father
  ST!llness
  Atheist Rap
  Las Balkanieras
  Belfast Food
  Gufsoni a.k.a. Gustafi (Rock verzija Gustafa)
  Erotic Biljan & his Heretics
  GRČ
  Hesus Attor
  S3ngs
  E.N.D.
  Ruiz
  Brain Production
  Brujači

  Također, za nastup na pozornici Raspad sistema mogu se prijaviti i svi zainteresirani bendovi, a prijave traju do 1. svibnja, kada će organizatori objaviti imena bendova koji će nastupiti na Barufama. Prijave na Facebook.com/opatijske.barufe.

  Pretprodajna cijena jednodnevne ulaznice je 100 Kn, a festivalske 150 Kn. Mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Muziku podržava