The Chemical Brothers napokon stižu u Zagreb!

  8714

  Odlična vijest za sve fanove elektro glazbe, The Chemical Brothers  12. listopada nastupaju u Domu sportova, što će im ujedno biti i premijerni nastup u Zagrebu.

  Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu, kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni audio-vizualni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

  Muziku podržava

  Nastupi ovog electro dvojca nisu samo DJ setovi, već kompletan vizualno glazbeni događaj praćen spektakularnom vlastitom produkcijom, kojom stvaraju sasvim novo iskustvo i jedno od najzanimljivijih doživljaja glazbe općenito.

  Grupu su osnovali Tom Rowlands i Ed Simons, a duo iz Machestera se uz Prodigy i Fat Boy Slim smatra jednim od pionira big beat žanra elektroničke glazbe. Posljednji, deveti album “No Geography“ izdan prije svega par mjeseci, pokupio je odlične kritike i riječi hvale.

  U Hrvatskoj su posljednji put nastupili na Ultra Europe festivalu u Splitu 2015. godine te u Novalji na otoku Pagu 2010.

  Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) po cijeni od 430 kn za parter te 350 kn za tribine.

  Muziku podržava