Terraneo mapa lokacija

  3685

  Terraneo Festival: The National, Crystal Castles, Mogwai, Janelle Monae, Liars, The Bambi Molesters…

  150Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 10.8.2011. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Bivša vojarna Bribirskih knezova Šibenik

  Premijerno izdanje Terraneo festivala održava se od 9. do 13. kolovoza u Šibeniku. Satnica je poznata, a radi lakšeg snalaženja po bivšoj vojarni Bribirskih knezova, tu je detaljna i pregledna mapa lokacija.

  Terraneo kao nasljednik tradicije zagrebačkog festivala Žedno uho, dovodi velik broj zvučnih imena koja će nastupiti na nekoliko pozornica, a dio programa trajat će do jutra.

  Mapa lokacije. u punoj veličini možete pogledati ovdje, upoznat će vas gdje se nalazi koja pozornica, ali i nužna infrastruktura poput toaleta, info pulta, gdje možete kupiti ulaznice, pristupiti internetu, a gdje kupiti suvenire.

  Uz glazbeni tu je i bogati popratni program. Za više informacija posjetite službene stranice festivala Terraneofestival.com.

  Muziku podržava

  Festivalske (370 kuna), dnevne (150 kuna) i festivlaske+kamp (470 kuna) ulaznice nabavite na svim prodajim mjestima Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica), u Dallas Music Shopu Šibenik, u zagrebačkom Dirty Old Shopu i klubu Purgeraj.

  Dnevne ulaznice za 12. i 13.8. bit će 50 kuna i moći će se kupiti isključivo na taj dan na ulazu na festival.

  Muziku podržava