Take Me Out! slavi prvi rođendan

  1099

  Klupski program Take Me Out! ove godine slavi prvu godišnjicu te će se tim povodom u petak 19. studenog u zagrebačkoj Tvornici održati slavljenički tulum naziva ‘Vamp me Out!’

  Iz naslova partya očito kako su lajtmotiv ovog tuluma – vampiri. Svi posjetitelji ovog tuluma dobrodošli su u svom najboljem vampirskom izdanju, što uključuje duge nokte, očnjake, raskuštranu kosu, tamne podočnjake, blijedu put, crnu odjeću – sve ono što jedan gospon Cullen zapravo nije.

  Također, bit će organizirana i nagradna igra. Naime, par s najboljim vampirskim outfitom bit će nagrađen kartama (+ pokrivenim putnim troškovima) za koncert benda Kings of Leon koji će se održati 3.12.2010. na FuturShow Stationu u Bologni. Pripremljene su i utješne nagrade – 2. i 3. mjesto dobivaju bonove za ultra opuštanje u Himalajskoj spilji (slana soba) koja je u Hrvatskoj još uvijek rijetka atrakcija.

  Muziku podržava

  Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni Tvornice kulture, na šanku kluba Purgeraj te u sustavu Eventima (u Zagrebu – Rockmark, Berislavićeva 13).

  Početak je u 21 sat.

  Muziku podržava