Swingin’ Utters napokon u Hrvatskoj

  1680

  Swingin’ Utters + LB Obrad Kosovac + Rewolti

  50Kn – 70Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 21.9.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: AKC Medika – Klub Attack Zagreb , Pierottijeva 11

  Punk-rockeri iz San Francisca, Swingin’ Utters, nastupit će prvi put u Hrvatskoj i to 21. rujna u zagrebačkom klubu Attack.

  Osnovani još u ’80-ima pod utjecajem britanskih punk bendova iz ’70-ih, ali i američkog countrya, irskog folka i reggaea, za Utterse sve je počelo ’95-te prvim albumom “The Streets of San Francisco”. Album kojeg će predstaviti na ovoj turneji je aktualni “Here, Under Protest” objavljen ove godine na Fat Wreck Chords nakon osmogodišnje diskografske pauze.

  Uza sve ove velike turneje i odlične albume, bend je ostao vjeran etici radničke klase i proletarijatskim korijenima zadržavši svoje svakodnevne poslove. Glavni tekstopisci Darius Koski i Johnny Bonnel zarađuju za život kao vozač kamiona, odnosno kao skladištar.

  Muziku podržava

  Kao predgrupe nastupit će zagrebačko-pulski LB Obrad Kosovac te zadarski melodični punk-rock bend Rewolti.

  Ulaz se otvara u 21h, a ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u pretprodaji od 5. rujna u Chill Shopu, Punkt 13 i Klubu Attack ili rezervirati (za ljude izvan Zagreba) na e-mail klubattack@gmail.com sa subjectom ‘rezervacija Swingin’ Utters’ i vašim podacima. Na ulazu je cijena 70 kuna.

  Muziku podržava