Podrži benefit festival “Svi za jednog!” u AKC Medika

  324

  Svi za jednog! – Benefit fest audiovizualnih umjetnosti

  50Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 23.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: AKC Medika Zagreb , Pierottijeva 11

  Ove subote, 23. prosinca, u AKC Medika sprema se jedna humana večer i benefit festival pod nazivom “Svi za jednog!” koji je prepun dobrih glazbenih imena.

  O čemu se točno radi? Ovo je humanitarni festival audiovizualnih umjetnosti koji organiziraju prijatelji 29-godišnjeg dizajnera i umjetnika Ivorina Vrkaša. Ivorin se od početka ove godine bori za život jer pati od mijalgičkog encefalomijelitisa ili sindroma kroničnog umora (chronic fatigue syndrome, CFS), rijetke bolesti koju je vrlo teško dijagnosticirati jer se sastoji od čitavog niza ozbiljnih simptoma, dok za nju u Hrvatskoj još nažalost ne postoji adekvatna terapija.

  Muziku podržava

  Kako bi mu se omogućio odlazak na liječenje u daleku Kaliforniju koje samo po sebi iziskuje ogromne troškove, prijatelji organiziraju večer koju će činiti živi nastupi bendova, DJ setovi, sobe s vinilnim pločama, filmske projekcije, plesne izvedbe, kao i izložbe likovnih umjetnika.

  Od bendova i izvođača nastupaju FNC Diverzant, Porto Morto, Sara Renar, Baden-Baden, No Mozzart, Side Project, Univerzitas, Lika Kolorado, Sleepyheads. DJ setove će preuzeti Oberkuul, Phillipe, Funk Guru, Kornet, Tikach, Zolium, a tu su i razni drugi popratni sadržaji.

  Ulaznicom i donacijom moći ćete dati mali doprinos osobi kojoj to ovog trenutka znači jako puno. Donacija za festival iznosi 50 kn od kojih puni iznos ide ravno u fond za Ivorinovo liječenje, a ulaznice u pretprodaji možete pokupiti u Dirty Old Shopu te glazbenoj knjižari Rockmark.

  Više o Ivorinovoj bolesti možete saznati na generosity linku, gdje možete pronaći i upute kako uplatiti novac za njegovo liječenje ako ne možete doći na festival.

  Muziku podržava