Suuns gledamo ponovno i u Tvornici kulture

  370

  Nakon već potvrđenog riječkog nastupa u sklopu Impulse festivala, ni metropola nije ostala zakinuta za nastup genijalnih Suunsa. Naime, montrealska četvorka stiže u zagrebačku Tvornicu kulture, 5. travnja, u sklopu turneje s kojom promoviraju album “Felt” koji je objavljen u ožujku prošle godine.

  Već debi albumom “Zeroes QC” objavljenim 2010. zainteresirali su indie scenu mješavinom post punka, eksperimentalnog rocka i popa te jako brzo postigli ono na čemu drugi rade godinama. Nezavisna kritika, pogotovo ona koja se posebno uvažava, predstavila ih je kao “#1 Best New Band of 2011”, ali posebnu pažnju skretali su prema intenzivnim, eksplozivnim live nastupima prepunim mračne i opasne estetike.

  Muziku podržava

  Premijerni nastup kod nas imali su 2011. na Terraneu, nakon čega su 2013. svirali u Tvornici kulture. U najveću hrvatsku koncertnu dvoranu vraćaju se u petak, 5. travnja, praćeni dvojcem Scattered Clouds.

  Ulaznice u prodaju kreću od utorka, 29. siječnja. Cijena u pretprodaji iznosi 70 kn, dok će na dan koncerta iznositi 90 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava