SuperUho festival dovodi Turbonegro, !!! (Chk Chk Chk), Earthless…

  781

  Tim SuperUho festivala upravo je najavio prvi val izvođača za ovogodišnje izdanje koje se održava u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza.

  Kao prvo veliko festivalsko ime potvrđeni su norveški rock’n’roll genijalci i jedno od najvećih imena skandinavskog rocka zadnjih 30 godina Turbonegro.

  Muziku podržava

  Osim njih potvđen je i nastup !!! (Chk Chk Chk), nakon punih šest godina od posljednjeg nastupa pred hrvatskom publikom. Sada ćemo ih biti u prilici gledati čak 2 puta u samo 4 mjeseca. Američka trojka Earthless odabrala je Primošten za premijerni dolazak u ovaj dio svijeta gdje će predstaviti vlastiti spoj psihodelije i hard rocka. Stranim imenima se također pridružuje i kanadski electro pop duo Blue Hawaii koji spajaju plesnu glazbu ’90-ih s darom za pisanje svježih i nezaboravnih pop pjesama.

  Od domaćih imena na ovogodišnje izdanje festivala stiže i NLV – indie folk trio iz Pule s prizvukom psihodelije i bjelovarski prog noise rock trio Them Moose Rush.

  Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 90 kuna. Navedene cijene promotivnog paketa vrijedit će do 18. travnja. Ulaznice se mogu kupiti u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, Turističkoj agenciji Laguna u Primoštenu, u šibenskom Azimutu i CD Shopu Butiga, splitskom Caffe baru Basket i riječkom Dallas Music Shopu.

  Nakon 18.4. cijene ulaznica će biti 250 kuna (do 18.6.), 290 kuna (do 6.8.) te 320 kuna (na ulazu), a cijene kamperskih ulaznica će biti 120 kuna (do 18.6.) te 150 kuna (do kraja festivala).

  49 Shares
  Muziku podržava