Superhiks i Goribor potvrđeni za INmusic festival

  1597

  6. T-Mobile INmusic festival: Arcade Fire, Jamiroquai…

  440Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 21.6.2011. @ 17:00
  Mjesto održavanja: Otok hrvatske mladeži Zagreb , Jezero Jarun

  Makedonska ska-punk šestorka Superhiks i srpski trip-hop blues bend Goribor nova su imena na popisu izvođača ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala.

  Superhiksi postoje već 17 godina, iza njih su tri studijska albuma, a pozornice su dijelili s poznatim svjetskim izvođačima kao što su Manu Chao i Radio Bemba, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito i Tarantula, Henry Rollins, Rico Rodriguez i mnogi drugi. Ovu godinu započeli su spotom “Afrika” kojom najavljuju novi album.Posljednjih godina tročlana grupa Goribor slovi kao jedan od najperspektivnijih bendova s područja bivše Jugoslavije. Na INmusicu nastupit će s novim bubnjarom, a publici će predstaviti i pjesme s najnovijeg albuma koji je trenutno u pripremi.Cijena festivalskih ulaznica je 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike, dok će đaci i studenti festivalska ulaznice do 3. lipnja moći kupiti po cijeni od 340 kn.

  Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice.

  Muziku podržava