Splitska Riva – najveća otvorena diskoteka na svijetu

  3795

  Discotheque Riva: Faithless Sound System, Fedde le Grand, Felix da Housecat, James Zabiela, Aldo Morro, Pero FullHouse

  100Kn – 400Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 12.8.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Riva Split

  Nakon Carla Coxa prošle godine, projekt Discotheque Riva ove godine, 12. kolovoza, na splitsku Rivu dovodi Faithless Sound System.

  Tako će Riva iznova postati otvorena diskoteka uz more s višeetažnom pozornicom s impresivnim razglasom (zvuk će ići sa četiri izvora) i laserskim showom, dok će pjena party bit smještena u sektoru B, a posjetitelje očekuje veliki vatromet.Headliner spektakla je grupa Faithless, jedan od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe, koja je nedavno najavila prestanak rada, te će Sister Bliss i Maxi Jazz po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti kao Faithless Sound System. Publiku će zabavljati i nizozemski DJ Fedde le Grand, poznat još od 2006. i hita “Put Your Hands Up for Detroit”, koji će ekskluzivno predstaviti ‘Takeover show’.Discotheque Riva ugostit će i pionira klupske glazbe, američku house i electro ikonu, Felixa da Housecata, zatim britansko ‘čudo od djeteta’ Jamesa Zabiela, dok će se za otvaranje pobrinuti pobjednik ovogodišnjeg natjecanja ‘DJ Battle’ Aldo Morro, a za zatvaranje rezidentni DJ projekta Discotheque Riva Pero Fullhouse.

  Cijene ulaznica su 400 kuna (Golden circle), 200 kuna (Sektor A), te 100 kuna (Sektor B), dok će tjedan dana prije koncerta iste iznositi 500 kuna (Golden circle), 250 kuna (Sektor A) i 125 kuna (Sektor B), i moguće ih je kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Više informacija pronađite na discotheque-riva.

  Muziku podržava