Slim Cessna’s Auto Club i autentična country zabava ponovno u Zagrebu

  Premijerni nastup Slim Cessna’s Auto Cluba u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu 2016. doživljen je kao jedan od najboljih klupskih koncerata sezone. Iako glazbeno djeluju više od dvadeset godina, uglavnom su bili vezani uz Denver i denversku scenu te im je dugo trebalo da se odluče za turneju po Europi.

  Njihov drugi nastup u Zagrebu zakazan je za srijedu, 13. lipnja u klubu Močvara, a održat će se u sklopu turneje koju su započeli nastupajući kao predgrupa Nathanielu Rateliffu i The Night Sweatsima na njihovim nastupima u Europi.

  Muziku podržava

  Slim Cessna’s Auto Club “živi je organizam koji diše i ima svoj život, a mi smo tu da ga hranimo”, rekao je o bendu njegov osnivač Slim Cessna. Pripisivane etikete alternativnog countryja i gothic countryja uglavnom dobro opisuju zvuk benda, no oni svoj stil zovu jednostavno “američkim”.

  Dosad su izdali deset albuma, a posljednji je “The Commandments According to SCAC” iz 2016. Na svakom od njih izgradili su, kroz tekstove Munlyja Munlyja, začudan svijet apokaliptičnih, kvazireligijskih i opskurnih priča i motiva, koji u nastupu uživo donose i začudnu i zabavnu atmosferu. Sutra je druga prilika za čuti kako zvuči autentična country zabava iz “bara na kraju svijeta”.

  0 Shares
  Muziku podržava