Slaves otvaraju novu sezonu Good Vibrationsa

  258

  Slaves & Pale Origins

  45Kn – 60Kn
  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 16.10.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  U sklopu programa Good Vibrations, koji se redovito održavao svake srijede u Vintage Industrial Baru, sada je došlo do promjene.

  Šesta sezona sada neće biti orijentirana isključivo na ovaj zagrebački klub, a evo što su javili iz Good Vibrations stožera: “Već vas je pomalo zabrinulo kad ćete dobiti svoj naramak dobrih vibracija? Nema mjesta za brigu. Šesta sezona Good Vibrationsa ponudit će neke novitete, a najvažnije je istaknuti da program u sezoni 2017/18 više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati.”

  Otvorenje šeste sezone kreće u ponedjeljak, 16. listopada, premijerno u klubu Močvara, s modernijim hc zvukom, točnije američkim tročlanim post hardcore bendom Slaves.

  Muziku podržava

  Osnovani su u Sacramentu 2014. godine, a čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini.

  Do sada su izdali dva albuma “Through Art We Are All Equals” (2014) i “Routine Breathing” (2015), dok će treći album “Beautiful Death” biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

  Kao ‘support’ nastupit će zagrebački peteročlani moderni hc/metalcore bend Pale Origins, kojima će ovo biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

  Informacije o ulaznicama i pretprodaji bit će dostupne uskoro.

  Muziku podržava