Six Feet Under stižu po prvi puta u Hrvatsku

  1603

  Nakon već najavljenog koncerta nizozemskog Pestilencea, stiže još dobrih vijesti za metalce. Upravo je potvrđen premijerni dolazak američkog death metal benda Six Feet Under u Hrvatsku. Chris Barnes i ekipa pojačana s Jackom Owenom dolaze u sklopu “Easter in Hell” turneje, a nastupit će u zagrebačkom klubu Močvara, 16. travnja iduće godine.

  Bend je na sceni 25 godina, a nastao je tako što su Chris Barnes i Allen West odlučili napraviti side projekt nevezan s Obituaryjem i Cannibal Corpseom iz kojih su originalno dolazili. Iako je Six Feet Under trebao biti side projekt, dogodilo se upravo totalno suprotno. Nakon odlično prihvaćenog prvijenca nastavili su dalje, a Barnes je nakon nekog vremena napustio Cannibal Corpse i samo se posvetio ovome. Ostalo je povijest.

  Muziku podržava

  Kao ‘support’ sa sobom dovode čak četiri benda. Prvi su američki melodic death metalci Short Fuse, španjolski death metal/hardcore bend Childrain, samoprozvani hatecore sastav Dead Eyes Always Dreaming te Morose Vitality – također death metal bend iz Amerike.

  Informacije o ulaznicama biti će poznate naknadno.

  149 Shares
  Muziku podržava