Simple Minds gledamo besplatno na splitskom Žnjanu

  1867

  Četiri godine nakon posljednjeg nastupa pred hrvatskom publikom u zagrebačkom Domu sportova, škotska grupa Simple Minds vraća nam se ponovno, ovoga puta na splitsku plažu Žnjan, 5. svibnja ove godine.

  Njihov novi nastup sada ćemo gledati nakon nedavno objavljenog sedamnaestog albuma “Walk Between Worlds” te rasprodanih koncerata diljem Europe koji se održavaju u sklopu istoimene turneje. Jim Kerr, pjevač i autor te Charlie Burchill, gitarist i klavijaturist, u Hrvatsku stižu u pratnji perkusionista Cherissea Oseija, basiste Geda Grimesa, multi-instrumentalista Gordyja Goudiea te pratećih vokala Catherine AD i Sarah Brown.

  Muziku podržava

  Ovo će ujedno biti njihov šesti nastup u Hrvatskoj, dok se u Split vraćaju nakon osam godina koliko je prošlo od koncerta u Spaladium Areni. Koncert pod nazivom “Žnjan” biti će humanitarnog je karaktera, održat će se povodom blagdana Svetog Duje i Dana grada te će biti besplatan za sve posjetitelje uz pokroviteljstvo Grada Splita.

  Plaža Žnjan će biti preuređena u moderan i funkcionalan prostor koji će u ponudi imati elemente za sve uzraste i profile posjetitelja, uključujući sportske, gastronomske i kulturološke sadržaje, a prvi od njih je upravo ovaj koncert.

  348 Shares
  Muziku podržava