Servisne informacije za koncert Bon Jovija

  5846

  Bon Jovi + Opća opasnost + The Breakers

  175Kn – 2000Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 8.6.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Stadion Maksimir Zagreb , Maksimirska 128

  Za nešto više od 24 sata, 8. lipnja, američki rockeri Bon Jovi otvorit će “The Circle Tour” u Zagrebu i po prvi put pred hrvatskim fanovima zasvirati svoje najveće hitove.

  Zajedno s danskim The Breakersima, oko 35.000 ljudi zagrijavat će Opća opasnost, a organizator donosi i par servisnih informacija za sve koji željno iščekuju ovaj koncert.

  Blagajna se otvara u 9 sati, vrata stadiona bit će otvorena od 17 sati. Prva na pozornicu stupa Opća opasnost (u 18:40), a nakon njihovih 20 minuta penju se The Breakers koji će svirati od 19:30 do 20 sati, dok je nastup glavnih zvijezda predviđen za 20:30.

  Zbog očekivane gužve, preporučuju svim posjetiteljima da dođu ranije kako bi zauzeli svoja mjesta na stadionu. Na koncert je zabranjeno unositi boce, limenke, oružje, priotehnička sredstva, deke, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja te profesionalnu audio i video opremu. Piće i hranu bit će moguće kupiti na stadionu.

  Muziku podržava

  Najvažnija obavijest tiče se kupaca ulaznica za Istok. Zbog izmjena u produkciji i odlukom managementa Bon Jovija, pozornica je pomaknuta prema naprijed tako da je ukinuta numeracija sjedala. Na tribini Istok sjedenje je slobodno bez obzira piše li na ulaznici red 1 ili 15.

  Kupci VIP Diamond paketa dolaze na check-in u 15:30 u malom šatoru smještenom na širokom parkiralištu između Diskobola i montažnih ulaza na stadion koji su izgrađeni za potrebe koncerta. Nakon registracije prolaze kroz poseban ulaz i označenim putem do VIP šatora gdje se od od 16 do 18 h održava VIP Party.

  Također u sklopu kampanje ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’ za sve posjetitelje koncerta bit će besplatan javni prijevoz.

  Ulaznice se još uvijek mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark u
  Berislavićevoj 13):
  Gornja tribina istok/zapad: 250 kuna
  Gornja tribina sjever: 175 kuna
  Donja tribina sjever: 300 kuna
  Diamond Ring ulaznice: 2000 kuna
  Teren: 330 kuna
  Zapad/istok dolje i lože su rasprodane

  After-tulum će održati u klubu Sirup, uz DJ Dabija, rezidenta kluba Jabuka. Klub se otvara već u 22 h uz simboličnu cijenu upada od 20 kuna.

  Muziku podržava