Sea Star objavio datume, ulaznice u prodaji od 5. prosinca

  401

  Sea Star, dvostuki nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris.

  Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan “after party”, tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu. Početak prodaje ulaznica tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu. Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata.

  Muziku podržava

  Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750kn. Ulaznice se od 5. prosinca mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

  Uspjeh premijernog izdanja rezultirao je nominacijom u dvije kategorije na Europskim festivalskim nagradama – za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40 tisuća posjetitelja dnevno i “Best New Festival”, odnosno najbolji novi festival u cijeloj Europi. Glasovanje traje do 30. studenog.

  Muziku podržava