Sassja u Vintageu promovira “No Problemo”

  429

  Sassja – promocija albuma ‘No problemo’

  40Kn – 50Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 9.3.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Energična tuzlanska reperica Sassja 9. ožujka u Vintage Industrial Baru održat će zagrebačku koncertnu promociju svog novog albuma “No problemo“.

  Nastavak je to hip hop eksperimentiranja uz prepoznatljivo oštre tekstove s reggae, dancehall i dubstep žanrovima, ali i širenja ideja prema ambijentalnom jazzu, sevdahu, drum’n’bassu i mračnijem grimeu. Najavljen singlovima “No problemo”, “Ništa”, “Njemica”, “Beton” i “Stube” album donosi ukupno 10 pjesama u kojima s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima nastalim kroz protekle dvije godine. Na pjesmi “Savana” gostuje joj veliki Darko Rundek, a u narednim danima najavljuje se i izlazak spota za novi singl “S njom”.

  Muziku podržava

  Kao predgrupa će nastupiti eksperimentalni elektro hip hop duo Playground Hustle iz Zagreba koji iza sebe ima dva EP izdanja, od kojih posljednji “Kolovoz” donosi zanimljivu kombinaciju spoken worda i akustične gitare. Djevojke Ivona Eterović i Magdalena Megi Slović sjajna su uvertira za Sassjin povratak u Vintage Industrial Bar dvije godine nakon zapaženog nastupa kojim je u publici izazvala pravi delirij.

  Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna. Moguće ih je kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava