Sara Renar se vraća na Akustiku u Rockmarku

  544

  Akustika: Sara Renar

  Besplatno
  Datum i vrijeme: Utorak, 28.11.2017. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Rockmark Zagreb , Berislavićeva 13

  Zagrebačka glazbenica Sara Renar se nakon dvije godine ponovno vraća na pozornicu Rockmarka, gdje će u utorak, 28. studenog nastupiti u sklopu programa Akustika.

  Sara Renar na Akustici na Medvedgradskim glazbenim večerima 2015. / foto: Vedran Metelko

  U zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, Sara je posljednji put nastupila u veljači 2015. godine, a od tada se u njenom glazbenom životu dogodilo podosta toga. Između ostalog, objavila je treći po redu studijski album “Tišina”, osvojila nagradu Porin, nominirana je za IMPALA European Album of the Year, a prikupila se i koncertna kilometraža nastupima diljem Hrvatske, regije, kao i Europe…

  Upravo je posljednja dva mjeseca provela na svojevrsnoj turneji, koja je uključivala koncertne postaje od Beograda, Novog Sada, Skopja do Berlina, Budimpešte, Liverpoola… Dio navedenih koncerata održao se u sklopu projekta European Music Incubator.

  Muziku podržava

  Sara Renar do sada je u sklopu programa Akustika nastupila ukupno pet puta, što uz Rockmark uključuje i nastupe u sklopu Akustike u riječkom Tunelu, šibenskom Terraneo festivalu te zagrebačkim Medvedgradskim glazbenim večerima.

  Na svom novom gostovanju u Rockmarku predstavit će nam pjesme s “Tišine” u nešto manje elektriziranom izdanju, a publika će imati priliku čuti i pokoju pjesmu novijeg datuma – naime 17. siječnja 2018. godine na vinilu će objaviti live album hibridnog performansa “Gdje povlačiš crtu?”, točno godinu dana od praizvedbe tog projekta.

  Početak Akustike u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

  [Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


  Muziku podržava