Santigold na glavnoj pozornici Exita

  1571

  12. Exit festival: Arcade Fire, Pulp, Bad Religion, Deadmu5. Beirut, Tiga, Magnetic Man…

  215Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 7.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Novo ime koje će se popeti na glavnu pozornicu Exit festivala bit će mlada izvođačica Santigold, a After 2AM program glavne pozornice dopunit će S.P.Y. feat Stamina MC, Danny Byrd + MC Dynamite, Digital Soundboy System, te DJ Muggs iz Cypress Hilla.

  Santi White, danas poznata kao Santigold, postala je jedinstvena figura
  na suvremenoj glazbenoj sceni, a njezin stil sličan je stilu kakvog
  njeguje na Exitu već najavljena M.I.A.Santigold se u glazbenim svijetu probila se kao producent albuma “How I Do” glazbenice Res, nakon čega započinje i samostalnu karijeru pod
  imenom Santogold objavivši istoimeni debi album.

  Singl “L.E.S. Artistes” magazin Rolling Stone je proglasio za drugi najbolji singl godine dok joj je uspjeh albuma otvorio put za suradnju s nekim od najboljih izvođača današnjice, kao što su Jay-Z, David Byrne, Major Lazer, Beastie Boys i mnogi drugi. Novi album trebao bi biti objavljen tijekom ove godine, a najavljuje ga
  singl “Go” nastao u suradnji s Karen O iz grupe Yeah Yeah Yeahs.

  Muziku podržava

  Novonajavljena DJ imena predvodi duo S.P.Y. feat Stamina MC. Riječ je o Carlosu Limi koji je za DJ pult stao kao dvanaestogodišnjak i MC Stamini za kojega kažu da se ne boji komentirati svaki glazbeni stil. Danny Byrd dolazi iz jugoistočne Engleske i sa sobom donosi drum’n’bass zvuk za koji sam kaže da ima utjecaje housea, UK garagea, R&B-a i Old Skool Ravea, a podrška će mu biti Dynamite MC.

  Izdavačka kuća Digital SoundBoy System predstavit će se s odabranim izvođačima koji su doprinijeli najzapaženijim izdanjima ove etikete: Breakage, B.Traits with Doaneo, kao i Youngman & Stamina MC.

  DJ Muggs jedan je od osnivača i član sastava benda Cypress Hill, odgovoran i za produkciju pjesama “Check Yo Self” (Ice Cube) i “Jump Around” (House Of Pain), a na Exit se vraća nakon 7 godina izbivanja.

  Cijena četverodnevnih ulaznica za 12. Exit (7. do 10. srpnja) iznosi 550 Kn, dok je cijena kampa 185 Kn, a cijena jednodnevnih ulaznica po danu je:
  Četvrtak: 215 kn
  Petak: 215 kn
  Subota: 250 kn
  Nedjelja: 215 kn

  Službena prodajna mjesta Exit
  ulaznica u Hrvatskoj:

  Rockmark,
  Berislavićeva 13, Zagreb
  Dallas Music Shop, Masarykova 6, Zagreb
  Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
  V.O.O.D.O.O. Underground, Jagode Truhelke 3, Osijek
  Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
  Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
  Dallas Music
  Shop, Narodni trg 14, Split
  Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar

  Muziku podržava
  Stisni