San Pellegrino upotpunio satnicu festivala

  1523

  Prvo izdanje umaškog San Pellegrino festivala koji se održava 19. i 20. kolovoza već objavljenoj listi izvođača dodalo je još dva imena.

  Zvijezdama festivala Dimitri from Parisu i Jamie Lewisu uz brojne druge izvođače pridružuju se belgijski DJ i producent Zamali te čest gost plesnih ljetnih destinacija E-Base.

  Početak programa oba dana predviđen je u 18h warm-up DJ setovima koji se nastavljaju u živu svirku te nastupe glavnih zvijezda.

  Muziku podržava

  Odličan nastup očekuje se od britanskog soul & funk dueta Smoove + Turrell kao i od TimeWarp Inc. koji broje pet članova i koji svojim live house i breakbeat nastupom namjeravaju upotpuniti ovaj događaj. Dogo Argentino iz Osijeka još su brojniji bend od 12 ljudi objedinjenih u live performere disco-funky housea.

  Nastupaju i mlade nade svjetske scene kao i one već ustaljene i dobro poznate: Aldo Moro, Bad Monkeys, Joey Chicago, DJ Umbo, DJ Pips, DJ Ello i Funky Destination, te glazbeni virtuoz i saksofonist, ‘the soulman’ Jakša Jordes. Prvi dan listi izvođača pridružuje se belgijski majstor breakbeata i funka Zamali, dok će drugi dan biti odgovoran E-Base sa svojom prepoznatljivom house izvedbom.

  Ulaznice po promotivnoj cijeni
  od 130 Kn (jednodnevna) i 230 Kn (dvodnevna ulaznica) možete kupiti u sustavu Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Članovi Fan cluba Muzika.hr dvodnevne, festivalske, ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 150 kuna.

  Muziku podržava