S.A.R.S. u akustično-električnoj varijanti nastupa u Lisinskom

  1806

  S.A.R.S.

  130Kn - 190Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 15.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: K.D. Vatroslava Lisinskog Zagreb , Trg Stjepana Radića 4

  Nakon prošlogodišnja dva koncerta u Domu sportova, S.A.R.S. za svoju zagrebačku publiku priprema pravu poslasticu – u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupit će 15. prosinca u 20 sati.

  Bend posebno za nadolazeći koncert u Lisinskom priprema elektro-akustični koncert na kojem će publika imati priliku premijerno upoznati najveće hitove u novim akustičnim aranžmanima, s dodatnim instrumentalistima u postavi, a kao ‘zakucavanje’ će se ipak sve pojačati kombinacijom struje i akustike.

   “Zbog ogromne podrške i ljubavi koju nam zagrebačka publika daje odlučili smo da joj ovaj put pružimo nešto potpuno drugačije. Po prvi put u dosadašnjoj karijeri benda svirat ćemo u proširenom sastavu od skoro 20 ljudi. Pripreme već uveliko traju i željno iščekujemo trenutak da uđemo u dvoranu Lisinski i podijelimo s publikom ono što smo zamislili. Koncert će biti intimniji i na njemu ćemo izvesti neke pjesme koje nikada do sada nismo uživo izvodili, dok će ostale pjesme biti preorganizirane i prilagođene ambijentu”, izjavio je Žare.

  Ulaznice po cijeni od 130/160/190 kuna (ovisno o poziciji u dvorani) u prodaji su i mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i online.

  Muziku podržava
  Stisni