Umberto Tozzi i 4 Tenora stižu u sklopu Rocks&Stars @ Cave Romane festivala

  1120

  Da ovoga ljeta neće nedostajati raznolikog sadržaja i na području Istre, u prilog ide i otkriveni bogati program Rocks&Stars @ Cave Romane festivala koji će se održati kroz ljetne mjesece u vinkuranskom kamenolomu na Medulinskoj rivijeri.

  Svečano otvorenje uz 4 Tenora

  4 Tenora
  foto: Simone di Luca

  29. lipnja na jedinstvenoj pozornici Rocks&Stars @ Cave Romane festivala nastupit će 4 Tenora, u sastavu Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić. Nakon nastupa na mnogobrojnim pozornicama i izvan hrvatskih granica ovaj sastav četiri fenomenalna glasa pravi će spektakl pripremiti u raskošnoj prirodnoj scenografiji starog rimskog kamenoloma kada će izvesti poznate arije, kancone i evergreene.

  Dolazak velikog Umberta Tozzija

  Muziku podržava

  8. kolovoza nastupa velika talijanska pop zvijezda, Umberto Tozzi, ultra poznati pop glazbenik koji je prodao svoje albume u više od 70 milijuna primjeraka diljem svijeta na više jezika. Bit će to izvrsna prilika za čuti njegove najpoznatije hitove kao što su “Gloria”, “Gente di mare”, “Tu”, “Ti Amo”…

  Vrijeme je i za operu

  7. lipnja, odnosno tjedan dana prije nastupa Umberta Tozzija, na otvorenoj pozornici moći ćete pogledati i poslušati izvedbu Verdijeve opere “Trubadur”, jedne od najpoznatijih opera svih vremena u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Operu redateljski potpisuje Robert Bošković kojom ravna maestro Filip Pavišić.

  Program dodatno pojačavaju i Gibonni s najvećim hitovima te nezamjenjiva Josipa Lisac

  12. srpnja u Vinkuran stiže Gibonni, briljantan glazbenik, autor, pjesnik, a izvodit će svoje nadaleko poznate hitove. Poslušati Gibu uvijek je gušt, a posebna poslastica bit će upravo na senzacionalnoj pozornici Cave Romane kada će publika pod zvjezdanim nebom uživati u njegovim poznatim versama i notama.

  Osim njega, 17. kolovoz čeka nas  i nastup Josipe Lisac, kraljice originalne glazbeno-scenske ekspresije koju publika s nestrpljenjem iščekuje u starom rimskom kamenolomu.

  Festivalski intermezzo uz stand up i predstavu

  Ljetni glazbeni festivalski intermezzo rezerviran je za stand up Vlatka Štampara 25. srpnja, i višejezičnu edukativnu predstavu The Istrian stories by Robert Raponja koja će Istru 31. srpnja predstaviti kroz priče, mitove i legende.

  Ulaznice za sva događanja kulturnog podija Medulinske rivijere mogu se već sada kupiti putem sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava