Rock’n’roll za Valentinovo u Lančić-Knapiću

  807

  Promo-In: Louder, Bad Equipment, They Took Our Job

  25Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 12.2.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Društveni dom Lančić Ivanec

  Društveni dom u Lančić-Knapiću, u blizini Ivanca, mjesto je na kojem će se u subotu, 12. veljače, održati ‘Promo-In: Rock koncert povodom Valentinova‘, a na kojem će nastupiti Louder, Bad Equipment i They Took Our Job.

  Louder je bend sastavljen od petorice iskusnih varaždinskih glazbenika, članova skupina Dead By Mistake, Voodoo Lizards, Dobri duhovi te Boomers, a nastao je u rujnu 2009. godine. Glazba koju izvode mogla bi se nazvati žestokim rockom, uz izražen groove, snažan vokal, te zarazne gitarističke riffove. Osim autorskih pjesama, na koncertima izvode i covere svojih uzora – Pearl Jama, STP-a, Velvet Revolvera te Foo Fightersa.

  U listopadu 2010. napravljene su i prve studijske snimke, od kojih je “Crime” prvi single, a nakon toga uslijedila su još dva – “Midnight Street” i “Dodirni me”.

  Muziku podržava

  Koprivnički kvintet They Took Our Job klasične je postave sa dvije gitare i saksofonom kao bonus, karakterizira se kao experimental/rock, a u početku je bio instrumentalni sastav. Inspiraciju pronalaze u apsolutno svemu, a najviše u stvarnim problemima koji ih svakodnevno muče, kako sami kažu; od problema sa sporim internetom i ‘errorom 404’, pa sve do onih na Markovu trgu.

  Bad Equipment čine momci iz Lepoglave, Ivanca i Varaždina, a karakterizira se kao indie- alternativno-eksperimentalni-post-rock i na sceni je od 2007. godine, uz nekoliko kraćih pauza. U siječnju 2010. godine ušli su u studio, te polako završavaju stvari za snimanje prvog albuma.

  Cijena ulaznice je 25 kuna i moći će se kupiti na ulazu u Društveni dom, koncert počinje u 21 sat, dok se vata dvorane otvaraju sat ranije.

  Muziku podržava