Revival Oluja Festa nakon 10 godina pauze

  402

  Oluja Fest: Usud, Essence, E.N.D., Manheim, Frozen Forest

  50Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 20.10.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Oluja Fest: Cvinger, Muka, Bolesno Grinje, Black Cult, Dropthehammer

  50Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 21.10.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Nakon 10 godina pauze, u Močvaru se vraća kultni festival ekstremnog metala – Oluja Fest – koji će se u ovom zagrebačkom klubu održati 20. i 21. listopada.

  Festival je tako u početku nosio naziv Od Oluja Mrzitelja te je u razdoblju od 1999. do 2007. jednom godišnje organizirao večeri pune kvalitetne domaće i regionalne metal glazbe.

  Muziku podržava

  Sada je poznat i kompletan line-up ovogodišnje Oluje. Na prvom danu (20. listopada) svirat će bendovi Usud, Essence, E.N.D., Manheim i Frozen Forest, dok će line-up drugoga dana biti rezerviran za sastave Cvinger, Muka, Bolesno Grinje, Black Cult i Dropthehammer.

  U pitanju su domaći i regionalni bendovi čiji se izričaj proteže od death, doom i black metala pa sve do grinda, progresive ili pak groovea, thrasha i eksperimentalnih tonova. Neki od bendova ili pak njihovih članova su čak i nastupali na prethodnim izdanjima.

  S obzirom da nas manje od mjesec dana dijeli od početka festivala, Filip Pacak, kao jedan od organizatora, rekao nam je riječ dvije o samoj Oluji: “Vjerujemo da ‘revival’ Oluja Festa može puno značiti za domaću metal scenu. Planovi za budućnost su veći od samo dvodnevnog glazbenog sadržaja te nam je cilj ispričati dosadašnju priču i razvijati je dalje. Nadamo se da će ljudi to prepoznati i da će skupa s nama postati dio te priče. Kolektivno se tu može puno napraviti, jedva čekamo da to sve krene. Vidimo se 20. i 21.10. u Močvari na Oluja Festu!”

  Cijena dnevne ulaznice iznosi 50 kn, dok je festivalska 80 kn. Mogu se kupiti na dan festivala jer nema pretprodaje.

  Također, dogovorena je i suradnja s Tricycle Trauma cirkusom koji će otvarati oba dana festivala raznim koreografijama. Prigodni ekstremni performansi uz prigodno ekstremnu glazbu tako će jedno drugom biti idealna nadopuna.

  Muziku podržava