Repetitor će ponovno ostaviti Tvornicu u post-punk deliriju

  Repetitor @ Tvornica

  70kn – 90kn
  Datum i vrijeme: Subota, 30.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Repetitor ponovno u Zagrebu! Nakon što su prošle godine zagrebačku publiku počastili s čak tri koncerta, neumorni i energični trio iz Beograda uskoro nam dolazi u Tvornicu Kulture.

  Gitarist i vokal Boris Vlastelica, basistica Ana-Marija Cupin i bubnjarka Milena Milutinović iza sebe imaju razne europske turneje, koncerte u Rusiji i Kini, a u svom bendovskom “CV-u” imaju i turneju s bendom Arcade Fire. Na sceni su gotovo petnaest godina, a iza sebe imaju tri albuma: “Sve što vidim je prvi put” iz 2008., “Dobrodošli na okean” iz 20120. te “Gde ćeš” iz 2016., a trenutno rade na četvrtom izdanju. Posljednji singl koji su izbacili je stvar “Suženi snovi”. Iako imaju samo tri albuma iza sebe, ovaj garage/post-punk/noise trio iz Beograda na svakom koncertu ostave sve u sumanuto dobrom deliriju, zahvaljući predivnom divljanju na stageu.

  Muziku podržava

  Koncert Repetitora održava se u sklopu serije koncerata koja nosi naziv Fall festival, u koji spadaju i koncerti Acid Mothers Templea, Mark Lanegan Banda i Acid Araba.

  Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku i putem Entrija. Više o svirci pogledaj na FB eventu. Muzika ti je osigurala povoljnije ulaznice, do kojih možeš preko FanCluba.

  Muziku podržava