Re-Vel-In potvrdio Josha Winka i Dannya Howellsa

  755

  Line-up Re-Vel-In Festivala koji se od 28. do 31. srpnja održava u Culture Clubu Revelin smještenom u dubrovačkoj tvrđavi bogatiji je za dva nova imena: Josh Wink i Danny Howells potvrdili su svoj dolazak i nastup 30. srpnja.

  Josh Wink jedan je od ključnih protagonista svjetske elektronske scene koji će u svojim nastupima proći širok pojas žanrova – od techna preko housea do drum’n’bassa i eksperimentalne muzike. Kao producent i remixer surađivao je s mnogim velikim imenima među kojima su i Depeche Mode, Radiohead, Moby, Trent Reznor i Gorillaz.

  Danny Howells svjetski je poznati DJ i producent, čija glazba se može opisati kao progressive house, ali ljudi više vole koristiti kovanicu ‘deepsexyfuturistictechfunkouse’. Objavio je desetak albuma među kojima su se neki našli vrlo visoko na Billboardovoj top listi elektronske muzike.

  Muziku podržava

  Uz strane zvijezde na festivalu će nastupiti mnoštvo regionalnih i domaćih DJ-eva čija će imena biti objavljena uskoro. Zadnji izvođači, oni koji će pobijediti na natječaju, bit će poznati 25. srpnja.

  U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Više o festivalu na Revelinfestival.com.

  Muziku podržava
  Stisni