Kanadski indie rockeri PUP napokon u Močvari

  343

  U sklopu programa Indie emo naočale u zagrebačkom klubu Močvara čeka te prava indie rock poslastica koju se isplati uloviti uživo. Napokon nam stiže kanadski bend PUP koji u omiljenom klubu na Savi nastupa 10. kolovoza.

  Bend koji za utjecaje navodi Weezer, Built to Spill, Weakerthanse i Hot Snakese iza sebe ima tri albuma – istoimeni eponimni iz 2013., “The Dream is Over” iz 2016., naslova inspiriranog Stefanovim problemima s glasnicama te još bolji ovogodišnji i najzreliji “Morbid Stuff” koji je ujedno i bučna, zajedljiva i duhovita oda nihilizmu i depresiji.

  Muziku podržava

  Također, malo koji indie rock bend toliku pažnju posvećuje spotovima – svaki im je malo remek-djelo, a nije naodmet spomenuti i da je u par njih glumio i mladi Finn Wolfhard iz Stranger Thingsa.

  Bend samo ove godine ima tri europske turneje, proljetna je bila u potpunosti rasprodana, a gotovo je sigurno da će se rasprodati i ona jesenska, pa je koncert u Močvari odlična prilika za uhvatiti ih i kod nas.

  Ulaznice u pretprodaji iznose 80 kn, a na dan koncerta 100 kn te se mogu nabaviti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava