Prvi RockLive festival u Koprivnici

  2969

  RockLive festival: Cold Snap, Kein Engel, Flamethrower, Šank?!, Romeo and the Snake, EPePe, Angry Cows

  30Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 1.9.2011. @ 17:00
  Mjesto održavanja: Kampus Koprivnica

  Od 1. do 3. rujna u koprivničkom kampusu, bivša vojarna Ban Krsto Frankopan, održat će se prvi RockLive festival.

  Prva tri potvrđena izvođača koja će nastupiti na festivalu su makedonski DJ Kiril Džajkovski koji u Koprivnicu dolazi s pratećim bendom, dok su druga dva imena domaći Let3 i Gustafi.

  Festivalskom pozornicom u tri dana prodefilirat će više od 20 izvođača, a svoju priliku dobit će i mladi demo bendovi koji do 30. lipnja mogu popuniti prijavnicu na stranicama festivala Fest.rocklive.hr.

  Muziku podržava

  Glazbeni program odvijat će se na velikom stageu svakog dana od 17h, dok će drugi, manji stage, biti rezerviran za nastupe regionalnih DJ-eva. Također, festival nudi i posebnu non-stop chill out zonu, besplatan kamp za sve posjetitelje festivala, paintball teren, skate park na kojem će u suradnji s Warehouseom biti održan skate contest i druge popratne sadržaje.

  U pretprodaji će se naći samo festivalske ulaznice, dok će se dnevne ulaznice moći kupiti na sam dan održavanja festivala. U cijenu festivalske ulaznice uključen je i smještaj u festivalskom kampu.

  Posebna promotivna i ograničena pretprodaja počinje 20. svibnja i traje samo prvih 15 dana, do 3. lipnja i iznosit će 100 kuna, nakon toga će im cijena biti 130 kuna, a od 12. srpnja 150 kuna, dok će na samom ulazu iznositi 170 kuna.

  Više o festivalu na Rocklive.hr.

  Muziku podržava