Prva imena RBMA floora na Harteri

  1457

  Hartera7 festival: Hercules and Love Affair, James Holden, Električni orgazam, Elemental, Fairmont…

  100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 15.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Hartera (bivša Tvornica papira) Rijeka , Ružićeva bb

  Ovogodišnja Hartera održat će se 15. i 16. srpnja uz Nulti dan koji je na rasporedu 14. srpnja, a sada su poznati i prvi izvođači koji će nastupiti na Red Bull Music Academy Flooru: Photek, Pearson Sound aka Ramadanman i Ikonika.

  Rupert “Photek” Parkes u jungle i drum ‘n’ bass svijetu aktivan je već 20 godina i jedan je od najodgovornijih za razvoj tzv. intelligent d’n’b-a te dovođenje beatova do velikih kuća poput Virgina. Nakon nekoliko godina produciranja filmske glazbe i surađivanja s velikim imenima poput Nine Inch Nails, 2011. je godina njegova povratka s posve svježim zvukom.

  Ramadanman je najpoznatiji alias Davida Kennedya, novog wunderkinda britanske scene: u ranim dvadesetima uživa status DJ-a i producenta koji se svojim radom miče od poznatih šablona i redefinira žanrovske granice. Nastupao je od Australije preko Azije do Sjeverne Amerike istovremeno nižući izdanja na cijenjenim underground etiketama bass glazbe.

  Muziku podržava

  Ikoniku, jedno od rijetkih ženskih lica na dubstep sceni, jednako hvale kolege, stručnjaci i glazbeni časopisi uspoređujući atmosferu u njenim radovima s onima Aphexa Twina ili Bjork. Kada nije u studiju, onda je na festivalskom podiju sa setovima u kojima se uz dubstep i UK funky nađe i pokoji garage ili house klasik.

  Osim RBMA, Hartera najavljuje i čitav niz izvođača koji će nastupiti na festivalu: Trentemoller, Hercules And Love Affair, James Holden, Fairmont, Brodinski, Feadz, Petar Dundov, Elemental, Kawaski 3p, Električni orgazam, Lollobrigida, Goribor, Multietnička atrakcija, NipplePeople, Grč i Klaus, dok Hladno Pivo, Pasi, Diskurz, Krešo i Kisele kiše nastupaju Nulti dan.

  Cijene ulaznica:
  14.7., Nulti dan – 79 kn
  15.7., petak – 100 kn
  16.7., subota – 160 kn
  Festivalska ulaznica – 220 kn
  Nulti dan + Festivalska ulaznica – 279 kn

  Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Muziku podržava