Prva glazbena konferencija u regiji

  1823

  Prva regionalna glazbena konferencija Adria Music Conference (AMC) održat će se od 2. do 5. lipnja u Umagu.

  Premijerno izdanje konferencije obradit će aktualne teme iz regije s naglaskom na urbanu glazbu. Mjesto održavanja bit će ATP stadion koji će se pretvoriti u AMC glazbeni grad gdje će se održavati predavanja, radionice, dnevne promocije novih singlova i bendova te veliki večernji koncerti.

  Cilj konferencije je pronaći odgovore na aktualna pitanja industrije i teme iz svijeta glazbe. U radionicama će sudionici, između ostalog, moći naučiti kako napisati tekst za hit pjesmu, kako složiti najbolju plesnu koreografiju, naučiti DJ-irati ili producirati.

  Muziku podržava

  Osim ‘radnog’ dijela, u sklopu kojeg će na konferenciji gostovati više od 30 eminentnih predavača iz regije i svijeta, AMC će pružiti priliku mladim bendovima, da se predstave publici, a na live stage-u će ugostiti i etablirana imena regionalne glazbene scene.

  U petak 3. lipnja i subotu 4. lipnja održat će se koncerti pod nazivom “Umagination“, a svoj nastup potvrdio je Rev. Run, osnivač jedne od najutjecajnijih hip-hop grupa – Run DMC.

  Ograničeni broj promotivnih AMC paketa koji uključuju kotizaciju za konferenciju, smještaj za 4 dana te ulaznice za sve koncertne spektakle i Umagination možete pronaći po atraktivnoj cijeni već od 999 Kn.

  Više informacija potražite na adriamc.com.

  Muziku podržava