Prosinac u Puli dovodi pustinjski Karma To Burn

  1273

  Karma To Burn + Stonebride

  65Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 9.12.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Karlo Rojc Pula , Gajeva 3

  Uvijek dobrodošli gosti, simpatična ekipa iz američkog instrumentalnog stoner desert rock benda Karma To Burn još jednom će svratiti u naše krajeve.

  Nakon što su razvalili KSET prije par godina, te uveličali ovogodišnji Louder Than Life festival, došao je red da se nakon Zagreba spuste i malo južnije.

  Njihova duga europska turneja dovest će ih do Pule, gdje će 9. prosinca svojim koncertom počastiti društveni centar Karlo Rojc.

  Karma To Burn su već mnogima poznati kao predvodnici instrumentalne stoner metal scene, a povezivanje s velikanima kao što su Kyussima i društvo, od njih čini jednu konstantnu koncertnu atrakciju. Nekoliko albuma, razlaz i ponovno okupljanje, pa nova izdanja učvrstili su i njihovu snagu i poziciju u ovom rock svijetu.

  Muziku podržava

  Još jednom, društvo na pozornici opet će im raditi provjerene domaće snage – naši predvodnici scene i provjerena ekipa Stonebride.

  Koncert će te večeri oživjeti klub Uljanik, a kao dio službenog gradskog programa “Prosinac u gradu” prodrmat će i cijelu Pulu.

  Cijena ulaznice iznosit će 65 kuna, a moguće ih je rezervirati na e-mail vivalapolafest@gmail.com ili kupiti u pretprodaji u Puli (Caffe bar Mimoza), a isto tako biti će nabavljive i na dan koncerta na blagajni dvorane.

  Muziku podržava