Povratak Atheist Rapa u Boogaloo

  1634

  Atheist Rap + Bolesni um + One Step Away

  45Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 29.4.2006. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Točno nakon 364 dana od svog posljednjeg zagrebačkog koncerta, legendarni novosadski punkeri Atheist Rap vraćaju se u subotu 29. travnja na ‘mjesto zločina’ u klub Boogaloo. Kao support nastupit će mladi zagrebački bend Bolesni um koji su prošlogodišnji pobjednici ‘idemo’ festivala, a time se ujedno najavljuje i ovogodišnje izdanje popularnog demo festivala, te na osobnu želju Atheista i mladi punk bend iz Varaždina One Step Away.

  Protekla godnina bila je jedna od najaktivnijih u dugogodišnjoj karijeri za Atheist Rap – objavljen je i promoviran četvrti po redu studijski album “Osveta Crnog Gonzalesa“, odsvirali su više od 30 koncerata, od kojih većinu u Vojvodini i Hrvatskoj, bili su na mini turneji po Sloveniji i Bosni.

  S albuma izbacili su tri spota, od kojih su prva dva za pjesme “Pritilend” i “Dve žetve” boravile dosta dugo na top listama, dok je novi treći spot za pjesmu “Igraš grubo” distribuiran medijima ovog tjedna, a u pripremi je i spot za pjesmu “Video” pod nazivom ‘audio Pula video Split’, koji će donijeti dio atmosfere koja je pratila zadnju turneju.

  Muziku podržava

  Usporedno sa koncertnom aktivnošću Atheist Rap priprema novi album pa će tako nekoliko novih pjesama iskušati i na ovom zagrebačkom koncertu.

  Ulaznice za po cijeni od 45 kuna možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima:
  Boogaloo – Vukovarska 68
  Route 66 – Paromlinska 48
  Dancing Bear – Gundulićeva 7
  Free Bird – Tratinska 50
  Kovač & Milenium – Masarykova 14
  Planet Music – Ilica 47

  Muziku podržava