Potvrđeni prvi bendovi za Metalfest Croatia

  4758

  Metalfest Croatia

  Datum i vrijeme: Subota, 2.6.2012. @ 12:00
  Mjesto održavanja: Puntamika Zadar

  Švedski death metal bend Hypocrisy, njemačke thrash metal legende Kreator, heavy-power metalci Blind Guardian, te finski folk-metalci Ensiferum, prva su imena premijernog izdanja hrvatskog Metalfesta u Zadru.

  Metalfest je u kratko vrijeme u europskim krugovima postao festivalska metal institucija koja se ove godine održavala u pet različitih zemalja, a zbog iznimnog interesa, u 2012. održat će se devet edicija Metalfesta u osam europskih zemalja, među kojima će hrvatsko biti premijerno, a ujedno i jedini europski Open Air festival koji će se održati na morskoj obali.

  Festival će u četiri dana (od 2. do 5. lipnja) na poluotoku Puntamika ugostiti osamdesetak bendova sa svih strana svijeta, a uz velika metal imena, prigodu za afirmaciju dobit će bendovi iz Hrvatske i regije.

  Ulaznice za festival u prodaju kreću od ponoći 1. listopada, a fan pack će se moći kupiti isključivo preko Metalfest.eu. Fan pack, koji cijenom od 349 kuna + pretpodajna naknada nudi ulaznicu za sva četiri dana plus Metalfest majicu u ograničenim količinama, dostupan će biti u samo 1000 primjeraka za najbrže kupce.

  Jednako tako, ulaznica za četiri dana, po ekskluzivnoj cijeni od 299 kuna, u prodaji će biti od 1. listopada.

  Muziku podržava