Pixies ponovno dolaze u Zagreb

  3267

  Pixies @ Dvorište Zagrebačkog velesajma

  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 31.8.2020. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Zagrebački velesajam Zagreb , Avenija Dubrovnik 15

  Pixies dolaze ponovno pred hrvatsku publiku. Nakon što su zaključili INmusic 2014. godine, kultni američki indie rock bend održat će koncert 31.8.2020. u dvorištu Zagrebačkog velesajma. Pixies će našoj publici, osim već dobro poznatih hitova, predstaviti i aktualni album “Beneath the Eyrie”.

  View this post on Instagram

  Kultni američki pioniri indie rocka @pixiesofficial vraćaju se pred hrvatsku publiku na krilima hvaljenog ovogodišnjeg albuma "Beneath the Eyrie"! Šest godina nakon što su presjekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie hitova, od 'Debasser', 'Monkey Gone to Heaven', 'Here Comes Your Man', 'Where is My Mind?' i dr., zaključili deveto izdanje INmusic festivala, Pixies će održati koncert u dvorištu Zagrebačkog velesajma 31. kolovoza 2020. godine u organizaciji INmusic festivala. Najpovoljniji kontingent ulaznica je u prodaji po cijeni od 230 kn (+ troškovi transakcije), a dostupne su putem službenog webshopa INmusic festivala i u Dirty Old Shopu do 31. siječnja 2020. ili do isteka zaliha.

  A post shared by INmusic festival (@inmusic_festival) on

  Pixies su bili prvo najavljeno ime za deveto izdanje Inmusica, kada su na Jarunu koncert održali i The Black Keys, MGMT, Foals i drugi. Te godine blato nije spriječilo mnogobrojnu publiku da uživa u nastupu neumornog Blacka Francisa i ostatka benda.

  Muziku podržava

  Trenutno je u prodaji najpovoljniji kontingent ulaznica po cijeni od 230 kn (+troškovi transakcije), a dostupne su putem službenog webshopa INmusic festivala i u Dirty Old Shopu do 31. siječnja ili do isteka zaliha.

  Muziku podržava