Pivo izabralo predgrupe za Zagreb i Split, traže za Osijek i Slavonski Brod

  4414

  Hladno pivo + S3ngs + Mašinko

  120Kn – 150Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 7.10.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Na natječaj za predgrupe koji je Hladno pivo raspisalo krajem kolovoza javilo se oko 90 bendova. Dva će benda nastupiti u Areni Zagreb, a jedan u Spaladium Areni u Splitu.

  Tako će Mašinko i S3ngs biti predgrupa Hladnom pivu u Zagrebu, dok će istu ulogu u Splitu imati bend Mjesni odbor.

  Mašinko je bend koji njeguje neku vrstu melodično-himničnog punk-rocka koji podsjeća na Dropkick Murphys i na KUD Idijote, dok su S3ngs mješavina british punk-rocka i rocka općenito sklona eksperimentiranju sa zvukom i melodijama. Mjesni odbor predstavnik je melankoličnog otočkog reaggea s kvalitetnim tekstovima i povremeno uvrnutim idejama.

  Muziku podržava

  Kako navode iz Hladnog piva, kriteriji po kojima su se vodili pri izboru bili su da bendovi pjevaju na domicilnom jeziku, da imaju nešto što ih izdvaja od ostalih, da nemaju više od jednog ili dva albuma, da se ne vrte svaki dan po radio-postajama te ono najvažnije – da u njima prepoznaju potencijal za jednog dana veliki bend.

  Hladno pivo u Zagrebu nastupa 7. listopada, a tjedan dana kasnije, 14. listopada, u Splitu.

  Nakon natječaja za Zagreb i Split, došlo je vrijeme otvoriti novi za predgrupe koje će nastupiti prije koncerata Hladnog piva u Osijeku (21. listopada) i Slavonskom Brodu (22. listopada) u sklopu turneje “Kud Pivo tud i ja”.

  Svi mladi i talentirani bendovi mogu do utorka, 4. listopada, poslati svoje uratke uz kratki info o sebi na email: hladnopivoarena@gmail.com.

  I ovaj put Hladno pivo poručuje: “Nema javnog natječaja, isključivo naša samovolja!”, a imena odabranih bendova bit će poznata 11. listopada.

  Muziku podržava