Peto izdanje ‘Želim život’ Zaklade Ana Rukavina

  2110

  Humanitarni koncert Želim život

  Datum i vrijeme: Utorak, 21.12.2010. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Trg bana Josipa Jelačića Zagreb

  Pod organizatorskom palicom Zaklade Ana Rukavina u utorak 21. prosinca na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića održat će se peti po redu humanitarno-božićni koncert – Želim život.

  Koncert će se održati u znak zahvale svim dobročiniteljima koji od samih početaka djelovanja Zaklade nesebično pomažu njen rad i misiju kako bi se pružila nada za život svima koji se bore s hematološkim bolestima.

  U sklopu koncerta bit će organiziran i call centar u kojem će se na pozive na humanitarni broj telefona javljati poznate osobe iz političkog, gospodarskog, zabavnog i sportskog života te tako prikupljati sredstva za daljnji rad Zaklade. Svi građani mogu podržati rad Zaklade pozivom na broj 060 9000.

  Muziku podržava

  Također, studenti Medicinskog fakulteta i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu na Trgu bana Jelačića organiziraju akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica. Svi građani od 18 do 50 godina starosti na dan održavanja koncerta 21. prosinca od 12:00 do 16:30 ispred adventske pozornice moći će dati uzorak krvi i postati potencijalni spasitelji nečijeg života.

  Više o radu Zaklade možete pronaći na njihovoj web-stranici.

  Muziku podržava